Спеціальний посуд для томління м'яса

Якщо ви часто готуєте птаха або тушкуєте м'ясо, вам не обійтися без спеціального посуду, який звуть гусятницій або качатником. Це місткість з металу витягнутої форми з товстими стінками і дном. Вона завжди оснащена кришкою, що щільно закривається, що сприяє швидшому приготуванню кулінарного блюда.

Особливості гусятниці Біол

Місткість з литого алюмінію забезпечена кришкою-сковорідкою. Завдяки потовщеним краям вміст готується рівномірно, не пригорає і добре зберігає соковитість. Посуд відмінно переносить механічну деформацію: гарячу температуру, падіння, і довгий термін експлуатації.

Якісний метал плюс антипригарне покриття, забезпечують «ефект російської печі», причому птаха ви зможете готувати цілком.

Спочатку курку або дичину можна гасити до полу готовності в самій гусятниці, а потім завершити процес на власному грилі, чекаючи хрусткої скориночки.

У нас ви зможете купити гусятницу як українського виробника, так і багатьох інших відомих марок.

Інші пристосування для запікання м'яса і овочів

  • Сотейники з кришкою і без неї. В наявності моделі з Європи, що відрізняються справжньою якістю. Тут представлені вироби з кованого алюмінію з мармуровим покриттям і 3-шаровим дном. Знімні ручки з силіконом дозволяють комфортно використати місткість у будь-якій духовці і економити енергію;
  • Чавунна каструля Gipfel виробництва Німеччини. Відрізняється міцністю і довговічністю;
  • Деко і подвійні жаровні популярних брендів. Спеціальне покриття витримує найвищі температури. Сировина виключає зміст кислот, свинцю, кадмію, гарантуючи здорове харчування.