Кухонні ножі

Новинка

Код: 183213
є в наявності
740 грн
В кошик

Ножі на всі випадки життя

Абсолютно очевидно, що одного ножа на кухні замало. Вибрати і купити кухонні ножі в Києві, бажано виходячи з прямого призначення конкретної моделі. Для порівняння: в Японії існує більше 200 різновидів кухонних ножів, кожен з яких спеціально сконструйований під певне завдання. Можливо господарям не знадобиться так багато гострих атрибутів, але вибирати їх треба дуже ретельно.

Який ніж вам потрібний?

  • Для хліба-відрізняються довгим, у більшості випадків зубчастим лезом з великим руків'ям. Щоб дізнатися про ціну кухонних ножів-скористайтеся спеціальними фільтрами;
  • Для риби, філе-гнучке, нешироке лезо з щербинами, для тонкого вироблення філе. Ідеальна довжина леза-19 см, важлива якість-висока гнучкість леза і нековзне руків'я;
  • Ніж-топірець-масивне, широке лезо із зручним руків'ям; полегшує рубання м'яса;
  • Для піци-з круглим лезом, що дозволяє швидко і зручно нарізувати сирну піцу для друзів.

Металевий або керамічний?

Якщо ви купіть кухонні ножі в Києві з кераміки хорошої якості, то вам не доведеться постійно заточувати клинки. Наточений атрибут тримає гостроту до 10 місяців (залежить від частоти використання). Його лезо легше за металевий аналог і не окислюється. Матеріал не вбирає запах продуктів, тому якщо сполоснути такий ніж, скажемо після часнику, смак не передасться іншим продуктам. Проте у таких ножів є і мінус: крихкість (при падінні може відколотися шматочок леза).

Нержавіюча сталь-універсальний варіант, підходить для більшості видів нарізки. Тут перевага віддається ножам з лазерним заточуванням, оскільки в цьому випадку ніж довше залишається гострим. Лідерами нержавіючих кухонних ножів вважаються швейцарські, які доступні для купівлі в нашому интернет-магазине.& nbsp;

Перед тим, як купити ніж швейцарського бренду, важливо звернути увагу на матеріал руків'я. Дерев'яне руків'я порівняно швидко стирається, може дати тріщини. Пластик-довговічніший, а також у разі шорсткої/матової поверхні-відмінно лежить в руці. Ножі на металеве руків'я зважають найдовговічнішими.