Корисне блюдо для сервіровки

Досвідчені господарки постійно використовують універсальні менажниці — блюда великих розмірів, які зазвичай розділяються на секції.

Спочатку ці місткості були дешевим посудом з пластика, який практикували виключно в літаках і закладах громадського харчування. Проте з часом, атрибути стали використовувати в дорогих ресторанах, а дуже скоро на них почалася мода, що збереглася до наших днів.

Як використовують посуд з осередками? 

Досить часто предмети практикують в якості салатників. У окремі секції можна класти овочі, зелень, заправки. Перевага подібних предметів полягає в тому, що ви самі робите кулінарний експеримент, змішуючи між собою будь-які інгредієнти.

Маючи в наявності посуд менажницю, ви зможете швидко сервірувати стіл для фуршета. Дуже зручно подавати в них різні канапе з сиру, м'яса, а також соління (гриби, маслини, корнішони).

Особливості менажниці Gipfel

Блюда овальної форми притягають погляд яскравими забарвленнями. Вони робляться з якісного поліпропілену — легкого і міцного матеріалу. Усередині є 3 відділення: для горішків, солоних огірків і інших закусок. Маленькою родзинкою місткості, про яку йде мова, стане відбиток логотипу всесвітньо відомого бренду. Продукція марки Гіпфел, довговічна і стійка до будь-яких видів ушкоджень, а головною відмінністю від аналогів вважається ультрасучасний дизайн.

Замисліться над тим, щоб купити менажницю знаменитої марки. Це прекрасна можливість заощадити місце на столі, або зробити корисний подарунок жінці.