Екзотична кухня з Японії стала звичною для багатьох європейців. Останнім часом господарки стали виявляти особливу цікавість до японських роллам, які звуться суші. Їх приготування і ефектне подання, зобов'язують мати в наявності особливі інгредієнти і спеціальний набір посуду для суші від перевіреного постачальника.
Кращою сировиною для виробництва вважається благородна кераміка і натуральне дерево. Вироби з металу в країні висхідного сонця не вітаються, саме тому ви ніколи не побачите японця, що вживає їжу металевими паличками.
Квадратні підноси повинні мати контури, що плавно переходять в загострені краї, це добре поєднується з традицією неспішного подання, що розташовує до заспокоєння під час трапези.
Колірна гамма також має значення. Ідеальним вважають поєднання трьох кольорів класик: білий, чорний і червоний. Іноді допускається коричневий відтінок і ненав'язливі візерунки для красоти.& nbsp;
Приготувати смачне японське блюдо в домашніх умовах дуже навіть можливо, для цього варто заздалегідь купити посуд для суші і проявити чуточку терпіння.