Багато скороварок в Україні можуть скласти конкуренцію мікрохвильовим печам, оскільки деякі продукти в них готуються значно швидше. Час приготування будь-якого блюда в звичайній каструлі займає в 3-5 разів більше, ніж в цій чудовій посудині. Хазяйки люблять такі місткості і за їх універсальність: вони дозволяють приготувати практично будь-які продукти, виключаючи лише ті, які можуть утворити на поверхні потужну піну.
Їжа, приготована в подібному пристрої, відмінно зберігає вітаміни, смак і аромат вмісту за рахунок невеликої втрати рідини в процесі готування. У нім також можна гасити їжу на пару, причому такий посуд стає справжнім стерилізатором і значно економить витрату теплової енергії. Посудину можна залишити на якийсь час без нагляду, адже вам не треба постійно помішувати киплячу на вогні їжу. Ви також зможете зберегти олію для заправки — його потрібно дуже мале количество.& nbsp;
У нас можна придбати різні моделі герметичних посудин, що зберігають насичений відтінок будь-яких інгредієнтів :