Терки, подрібнювачі, ручні комбайни

НовинкаАкція!

Код: 188646
є в наявності
69 64 грн
В кошик

Кулінарне мистецтво з подрібнювачами продуктів

Естетика на кухні грає далеко не останню роль. Мало просто засудити блюдо, воно має бути привабливим для очей, як мовиться: спочатку «ми всі пробуємо очима». Щоб готування їжі переросло в мистецтво, кухарі користуються самими різними пристосуваннями, зокрема терками, подрібнювачами і ручними комбайнами. Нижче, про те, як вибрати і купити терку металеву, а також ручний комбайн і подрібнювач.

Металева або пластикова терка для овочів?

Якщо вибрати терку з нержавіючої сталі-інструмент прослужить не один рік. Проте якщо виріб коштує недорого, може бути так, що з часом захисний шар зітреться, і їжа віддаватиме металевий присмак. Для фруктів радять купити пластикову терку, яка рекомендована для приготування дитячого харчування і абсолютно не окислюється.

Подрібнювачі

Якщо вам часто доводиться нарізувати сир, яйця, часник тоді купити подрібнювач для овочів-краще рішення. Замість того, щоб зберігати насадки, виділяти для них місце, краще скористатися компактними ручними подрібнювачами. Ви зможете вибрати пристрій під конкретний продукт, скажемо тільки для нарізки яєць. Тут немає дротів, які треба скручувати, також не виходять з ладу електромоторчики (унаслідок їх відсутності).

Ручні комбайни

Якщо купити ручний комбайн в Києві, тоді їм можна буде швидко нарізувати кубиками, соломкою або кружечками будь-які овочі. Комбайн складається з пластикового корпусу, кришки, змінних насадок з лезами і руків'я. Принцип роботи пристрою абсолютно простий: завантажуємо в кошик овочі, ставимо насадку з ножами, накриваємо кришкою, притримуємо рукою і обертальними рухами подрібнюємо продукти.