Ідеальний ручний міксер 

При виготовленні кондитерських виробів і випічки часто використовують ручний вінчик з металу або силікону. Рідкий інгредієнт поміщають в ємність і починають збивати за допомогою вертикальних рухів. В результаті виходить потрібна консистенція, що дозволяє домагатися очікуваного кулінаром результату. Існує немало електричних різновидів цього приладу, проте справжні професіонали все ж вважають за краще використати механічну модель, повністю підконтрольну кухареві.

Можливості вінчика для збивання ручного типу 

Частіше увесь такий інструмент застосовують в кондитерських цілях. Приміром, для приготування крему для торта, тістечок, або щоб збити яйця з цукром для бісквіта. Рідке тісто і різні соуси також входять в список робіт цього простого приладу. Крім того, його використовують, коли необхідно приготувати рідке пюре, йогурт і навіть алкогольний коктейль з ефектною пінною структурою.

Можна приготувати для друзів вишуканий яєчний коктейль «Морська піна».

Для однієї порції необхідно збити білки, лимонний сік, цукровий сироп і 60 г горілки, заздалегідь додавши декілька шматочків льоду. Ефектно запропонуєте такий напій у кінці вечора — і ваші гості будуть в захваті!

Особливості вінчика Vinzer

Цей збивач робиться з харчового силікону безпечної для здоров'я людини. Плюсом такої сировини є те, що матеріал не піддається корозії, не шумить в процесі готування і не псує посуд. Не менш важливим бонусом можна назвати те, що складові з місткості ніколи не прилипнуть до атрибуту. Обов'язково купіть вінчик, абсолютно простий при експлуатації, дозволяючий використати його навіть дітям.