Німецька досконалість звичних інструментів для їжі

З самого дитинства ми вчимося правильно використати столову вилку для вживання їжі. Цей прилад згодиться і в домашніх умовах, і в гостях, і в закладах громадського харчування. Існують також додаткові різновиди цих атрибутів, які подають в ресторанах до конкретного блюда.

Про переваги якісних вилок Berghoff

Секрет виробів для сервіровки столу полягає в хромованій сталі унікального складу, з якої роблять продукцію. Екологічно чистий матеріал не піддається іржі, механічній деформації, а також не впливає на смак блюд. У нашому магазині ви зможете купити столові виделки знаменитого бренду, які надійно служитимуть десятиліттями.

Різноманітність асортименту вилок з Німеччини

  1. Для риби. Зазвичай подається з ножем і залежно від моделі має 3-5 зубців. Практикується для легко оброблюваних делікатесів з риби і морських продуктів в шкаралупі;
  2. Для салату. Відрізняється красивою дзеркальною поліровкою і розширеною до кінця ручкою. Забезпечена 3 зубцями, за допомогою яких ви без зусиль наберете овочі і зелень;
  3. Оригінальна вилка для м'яса. Її особливостями буде тонке довге руків'я і два вістря. Дуже комфортно користуватися для проби шматків птаха, свинини на готовність, а також виїмки їх з каструлі;
  4. Для тістечок. Розмір аксесуара 15-16 см Кладуть при поданні випічки, міні-тортиків;
  5. Стильні набори столових вилок і для десерту серії Bistro. 12 приладдя з блискучим оформленням, підкорять серце будь-якої господарки. Підходять в якості подарунка на свято.