Різноманітити меню допоможуть копчені блюда. До того ж, обкурювати продукти не складно. Єдине, що важливе, це хороший агрегат для цієї мети.
Коптильний механізм – це особлива конструкція, в якій є грати для приготування, місткість для стікання рідини і жиру, а також відсік для дрів і вугілля. Риба або овочі розташовуються на металевих сітках, де вони задимлюються фруктовими трісками. Завдяки цьому ви отримуєте ароматне блюдо з деревними нотками.
- електричні,
- вугільні,
- газові.
Кожен підвид цікавий по-своєму. За допомогою вугільного агрегату можна займатися обкурюванням у дворі на свіжому повітрі. Це вигідно, якщо ви не бажаєте появи зайвих запахів у себе вдома.
В той же час газовий варіант є стаціонарним. Його не доведеться переміщати. У нього завжди буде своє відведене місце. Підключення до централізованого газопроводу гарантує автономність роботи апарату. Копчення відбувається за рахунок вулканічних каменів, які заздалегідь розігріваються.
Це ж торкається електричних екземплярів. Окрім цього, вони мають ширші можливості, наприклад, різні температурні режими.
- побутові,
- професійні.
Як видно з назви, перші застосовуються в домашніх цілях. Другі можна зустріти в кафе або в коптильних цехах. Вони габаритнее побутових пристосувань. А також мають велику потужність, що потребує масове виробництво.
- портативні,
- стаціонарні.
Якщо ви плануєте готувати рибку прямо в процесі риболовлі, вам сподобаються переносні моделі. Вони легко розкладаються і збираються. При цьому в розібраному виді не займають багато простору і запросто поміщаються в сумку або багажник.
Нерухомі агрегати розраховані для дач і заміських будинків. Їм відводять місце, де пристосування знаходитимуться втечение довгого проміжку часу.
Усі товари, представлені на сайті, відповідають вищепереліченим вимогам якісних речей. Купуючи коптильний агрегат, ви отримуєте вірного помічника на довгі роки.