Часом нам хочеться побалувати себе чим-небудь смачненьким — наприклад запеченою курочкою або гострими баклажанчиками. Незамінним інгредієнтом подібних блюд, надаючим останнім особливу пікантність, є часник. У господарок часто виникають проблеми при подрібненні цього продукту, оскільки різати вручну доведеться дуже довго, а терти на терці незручно і небезпечно. На допомогу прийдуть преси для часнику, що дозволяють легко роздавити часникові дольки.& nbsp;
Вибрати подібний пристрій хазяйкам не так просто. Зовсім дешеві моделі часто «втрачають на ходу» свої запчастини. Варто злегка натиснути, і руків'я неможливо утримати, а замість часнику всередині можуть виявитися ваші пальці. Є різновиди, які вимагають значних зусиль, і заміни жіночої ручки на чоловічу. Саме тому, перш ніж придбати цей невеликий атрибут — переконайтеся, що його робить перевірена марка, і прочитайте відгуки про пресу для часнику, який вам понравился.& nbsp;