Морські делікатеси дуже смачні і корисні, проте багато хто не знайомий з культурою їх споживання. Помітивши на столі залізні щипці з химерними вилками, переважна більшість боїться, а деякі і зовсім втікають, забуваючи про ласощі. Щоб з вами не сталося подібної неприємності, важливо не лише мати в наявності спеціальні прилади для морепродуктів, але і ознайомитися з правилами їх використання.
Спочатку необхідно за допомогою серветки узяти устрицю плоскою стороною вгору, а потім просунути ніж для морепродуктів між стулками. Далі загнати лезо чим глибше і повернути його. Відокремивши дві частини один від одного, можна приступати до дегустації. Тепер прийшов час застосувати вилку для устриць із сталі. Залишилося зачепити вміст тризубцем і покласти його в рот. Перед вживанням «екзотичного м'яса», рекомендують полити його лимонним соком.& nbsp;
При правильній експлуатації атрибути Berghoff надійно служать близько 100 років. Матеріал з нержавіючої сталі не піддається корозії і зберігає товарний вид. За рахунок полірованої поверхні прилад легко очищається, оскільки не накопичує забруднень. До його плюсів також можна зарахувати:
Купуючи прилади для морепродуктів, ви освоюєте етикет поїжання риби і інших делікатесів, рухаючись до абсолютної функціональності і практичності.