Абсолютно очевидно, що одного ножа на кухні замало. Вибрати і купити кухонні ножі в Києві, бажано виходячи з прямого призначення конкретної моделі. Для порівняння: в Японії існує більше 200 різновидів кухонних ножів, кожен з яких спеціально сконструйований під певне завдання. Можливо господарям не знадобиться так багато гострих атрибутів, але вибирати їх треба дуже ретельно.
Якщо ви купіть кухонні ножі в Києві з кераміки хорошої якості, то вам не доведеться постійно заточувати клинки. Наточений атрибут тримає гостроту до 10 місяців (залежить від частоти використання). Його лезо легше за металевий аналог і не окислюється. Матеріал не вбирає запах продуктів, тому якщо сполоснути такий ніж, скажемо після часнику, смак не передасться іншим продуктам. Проте у таких ножів є і мінус: крихкість (при падінні може відколотися шматочок леза).
Нержавіюча сталь-універсальний варіант, підходить для більшості видів нарізки. Тут перевага віддається ножам з лазерним заточуванням, оскільки в цьому випадку ніж довше залишається гострим. Лідерами нержавіючих кухонних ножів вважаються швейцарські, які доступні для купівлі в нашому интернет-магазине.& nbsp;
Перед тим, як купити ніж швейцарського бренду, важливо звернути увагу на матеріал руків'я. Дерев'яне руків'я порівняно швидко стирається, може дати тріщини. Пластик-довговічніший, а також у разі шорсткої/матової поверхні-відмінно лежить в руці. Ножі на металеве руків'я зважають найдовговічнішими.