Сервіровка столу приладами для закусок
Сучасні закусочні прилади відрізняються від традиційних – скромнішими розмірами. Їх роблять для того, щоб користувач міг комфортно вживати холодні блюда. Такі інструменти знадобляться в закладах громадського харчування і на домашній кухні, особливо якщо ви часто приймаєте гостей.
Що входить в класичний набір закусочних приладів?
На цей випадок є ніж і вилка, а іноді в комплект входить і ложка. Довжина гострого атрибуту зазвичай дорівнює діаметру використовуваної тарілки, але в деяких випадках його розмір може бути довший на пару сантиметрів. «Тризубець» за правилами етикету має бути трохи коротший. Такий набір вилка ніж подають до будь-яких холодних закусок, а також гарячих млинців, смаженої шинки і яєчні.
Якими мають бути інструменти для закусок?
- Робитися з нержавіючої сталі високої якості 18/10. У сплаві є присутнім хром, супротивний утворенню іржі, і нікель, що надає виробам приємний блиск. Ресторани і готелі віддають перевагу приладам з такої сировини унаслідок надійності і довговічності;
- Мати сучасний дизайн і красивий зовнішній вигляд. У такому разі предмети гармоніюватимуть на столі сервіровки, викликаючи у присутніх приємні емоції, і налаштовувати на приємну трапезу;
- Вони мають бути зручними при експлуатації. Зуби вилок не мають бути надмірно гострими, тупими або обрубаними, а ручка ножа розширюватися до верху і комфортно лягати в долоню;
- Якість виробів повинна підтверджуватися компанією — виробником зі світовим ім'ям. У нашому магазині ви зможете купити столові набори ложки, вилки, ножі перевірених марок.