Вони підійдуть для перевертання або помішування будь-якої їжі, що смажиться: риба, овочі, м'ясні продукти. Їх досить часто застосовують для перемішування салатів із заправкою або пасти з соусом. Любителі спагетті за допомогою подібних пристосувань, можуть витягати макарони з води. При цьому рідину, що залишилася, можна використати для приготування соусу. Якщо ви купіть кулінарні щипці із сталі без пластикового покриття, то вони стануть незамінним предметом на природі. Усе, що готується на вогні, дуже зручно ними перевертати, і навіть виймати картоплю з деревного вугілля. А додаткові атрибути, допоможуть творити на кухні справжні дива, надаючи можливість пригощати гостей чудовим коктейлем з крижаними кубиками, або шматочками ароматного стейка.