Навчитися використати прянощі за призначенням — це по істині висока майстерність кухаря. Надати особливий аромат коханому дотримую за допомогою власноручних приправ, вам по плечу тільки із спеціальними ступками для спецій з міцної сировини.
Залежить від об'ємів горіхів, насіння або іншого вмісту. Наприклад ступка з товкачиком (зазвичай вироби продаються в комплекті), підійде для одноразової порції суміші на одне блюдо.
Якщо ж необхідно приготувати спеції у більшій кількості, можна придбати посуд розміром з салатницу.& nbsp;
Має бути досить міцним, щоб не піддаватися постійним механічним навантаженням. Якщо атрибут випадково деформувався, то матеріал не повинен руйнуватися, проявляючи пластичність. Від посудини також очікується висока щільність, і виключення у складі сировини агресивних хімічних реагентів.
Утіліть в життя бажання купити ступку для спецій, що помітно покращує смак найпростіших блюд!