Копчена рибка буде дуже смачною, якщо її приготувати власноручно. Для цього вам знадобляться деякі речі і певні знання.
Готувати морепродукти можна гарячим і холодним методами. У першому випадку йдеться про швидкий спосіб. У другому варіанті використовуються ті ж предмети, але обкурювання займає декілька днів. Сам процес задимлення при цьому проходить на видаленій відстані.
У розділі представлені спеціальні контейнери для копчення. З їх допомогою легко готувати блюда грилі. Конструкції припускають наповнення трісками, після чого необхідно поставити їх на грати.
Завдяки правильному дизайну деревина всередині не схильна до займання.
У магазині ви знайдете дерев'яні планки, на яких зручно коптити рибу або м'ясо. Під час жевріння дощечки виділятимуть приємний аромат, який залишиться на продуктах.
Щоб спростити процес обкурювання їжі, скористайтеся набором тирси з різноманітними ароматами. У нас ви зможете вибрати різні запахи, які нададуть блюдам вишуканості.
Заходьте в розділ аксесуарів, придбавайте необхідний товар і насолоджуйтеся копчениною з деревними нотками.